Vår unike, tradisjonsrike botaniske bryggeprosess er avmystifisert …

Sourcing the finest botanical for Fentimans drinks

Innkjøp

Den overbærende og særegne smaksopplevelsen starter med å lete verden rundt etter de fineste naturlige ingrediensene

OG det er hva vi gjør med disse ingrediensene som gjør drinkene våre så spesielle …

  • Smakskaping

    • Vi kontrollerer hver eneste ingrediens etter lukt, smak og følelse …
    • Vi kasserer alt som ikke holder høyest mulig standard
    • Vi bruker råvarer til å skape smaken som kommer i hver eneste flaske
    • Vår smaksekspert tilsetter vann, etanol og ingredienser i et kar, deretter kontrolleres ingrediensene daglig
    • Smaksekstraksjonen har forekommet vår smaksekspert bekrefter at det har skjedd De tester dette for hånd
  • Botanical Brewing

    • Tre hemmelige ingredienser tilsettes og småkokes for å sikre at smakene kombineres
    • Temperaturavkjøling og tilsetting av gjær
    • Bryggingen begynner og deretter begynner vi å infusere med ingefær
    • Infusjonen fortsetter i minst 7 dager og smakes hver 12. time
    • Når gjæren er ferdig, lar vi den botaniske basen kjøle seg ned og modnes for å få mer aroma
Fentimans bottles on the line

Smak og botanisk base tilsettes før kullsyre.

Vann og naturlig sukkerroesukker tilsettes før kullsyre for å tilføre glitter til væsken.

«Den er først klar den er klar»

Fra vår smaksutvikler

Fentimans Cherry Cola on production line

OG DET ER BOTANISK BRYGGING!

Pasteurisering forlenger ikke bare drikkenes levetid, oppvarmingsprosessen bidrar også til å smelte sammen en rekke eteriske oljer, botaniske ekstrakter og smaker

Resultatet er en avrundet, myk og balansert smaksopplevelse.

En flertrinnsprosess fra botaniske ingredienser og frem til flaske, som resulterer i utsøkt smak i hver Fentimans-drikk